Franschhook Linda och Niclas i Franschoek feb 2023

Vi som driver Sydafrikanska handelsboden heter Linda och Niclas Bjälkenborn.

Vi har rest till Sydafrika i nästan 20 år. Vi kan nog säga att vi redan från början blev förälskade i detta motsägelsefulla land. Sin historia till trots har vi alltid sett en anda av hopp och framtidstro. För 15 år sedan engagerade vi oss i en organisation som försöker förbättra situationen för den tredjedel av barnen under 15 år som är föräldralösa. 2016 skapade vi Mosaic Sverige som skulle sprida kunskap och samla in pengar.

Det har blivit många resor fram och tillbaka. På många sätt är Sydafrika vårt andra hemland där vi har vänner och platser fyllda av minnen.

Sydafrikanska handelsboden är vårt sätt att ge tillbaka till landet som gett oss så mycket samtidigt som du får en chans att få hem fantastiska varor från detta underbara land.

Vi driver även coach- och ledarskapsföretaget Mod att våga där vi coachar och utbildar ledare. Vår dröm är att kunna skapa en resa där du kan följa med oss till Sydafrika. Se de platser som ligger oss så varmt om hjärtat och få ta del av våra kunskaper om landet men även ge dig en möjlighet att lära känna dig själv och få redskapen att nå dina drömmar. 

Linda och Niclas

Tillagd i varukorgen